Societat

turisme

Olot es desperta ple com un ou la primera jornada del cap de setmana del 2x1

Restaurants, hotels i comerços van ser els que més van beneficiar-se de l'afluència de visitants

Al migdia una gentada omplia els carrers del centre

“Mira, ens organitzem sobre la marxa, això és can Pixa”, va respondre un cambrer carregat de plats quan va ser interrogat de manera imprudent sobre les reserves per dinar. Eren quarts de dues del migdia i els restaurants del centre d'Olot servien taules a tota màquina. També al mercat hi havia més gent del que sol ser habitual, encara que les ofertes sobretot les aprofitaven els clients de sempre, perquè resultava complicat per a un foraster carregar tot el dia amb el quilo de musclos que et regalaven en una parada per la compra d'un litre de fumet de peix. “No, no és com un dissabte qualsevol: feia temps que no s'hi veia tanta gent, al carrer”, deia la dependenta d'una llibreria, i és veritat que s'hi respirava una animació inusual, festiva i bulliciosa, sobretot al centre comercial, on les parades de la botiga al carrer i el sol radiant amb què el dissabte va escombrar les pluges i ventades de l'última setmana van aliar-se per donar al logotip de la campanya Olotx2 un sentit més de victòria que no pas numèric.

La iniciativa conjunta de l'Ajuntament i diverses entitats per reactivar el turisme local amb promocions i ofertes basades en el reclam del “dos pel preu d'un” va ser, doncs, tot un bàlsam en una ciutat on, segons explicava la propietària d'una cafeteria, “feia anys que no es recordava un mes de febrer tan dolent” pel que fa a l'animació i les vendes. I això que la campanya ha coincidit amb la fira jueva de Besalú, que podia robar-li poder d'atracció. Més aviat, però, sembla que les dues ofertes s'han complementat, i algun visitant comentava que havia aprofitat l'estada a Olot per arribar-se fins a la vila medieval. Avui encara es pot gaudir de l'Olotx2, que coincidirà amb la cercavila de Sant Antoni Abad.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TORROELLA DE MONTGRÍ I L’ESTARTIT

Redueixen el consum d’aigua un 27 %, setze mesos després de la municipalització del servei

TORROELLA DE MONTGRÍ
estat espanyol

El TC avala la llei que penalitza l’assetjament a les dones que avorten

barcelona

Restauren 21 activitats extractives que havien quedat abandonades

olot
societat

Simulacre d’un atac amb ferits amb més de 500 alumnes i professionals sanitaris

Tortosa

El Celler de Can Roca torna a apadrinar la Campanya “Cava amb Cor”

girona
societat

Demanem que es modifiquin els plans d’ordenació a la Terra Alta per aturar projectes eòlics

Batea
societat

Manifest crític amb la gestió de la seguretat a presons

Barcelona
societat

Alerten d’estafes telefòniques per cobrar impostos municipals a Granollers

GRANOLLERS

Mataró impulsa una campanya contra els estigmes de la salut mental

mataró