Societat

Es demana a Xixona major vigilància per acabar amb l'escalada de robatoris

Esquerra Republicana de la vila fa la denuncia i realitza propostes per solucionar el problema

Els últims mesos Xixona està patint una gran quantitat de robatoris, sobretot a les cases de camp, però també al nucli urbà. El terme municipal és molt gran i no es disposa de prou efectius policials per cobrir-lo. És cert que s'ha fet alguna detenció que té a veure amb el robatori de coure, però sembla que aquests robatoris són diferents i no fets sols per una sola persona.

També és cert que la Policia Local fa tot el possible amb els actuals recursos dels que disposa. No obstant això, algunes cases han sigut assaltades ja més d'una vegada amb tota impunitat.

Segons el dirigent republicà Joan de Déu Martines “demanem solucions a aquest greu problema a totes les institucions implicades. En primer lloc, als responsables de la seguretat ciutadana, la Guàrdia Civil, que destine més recursos a les patrulles de seguretat rural i més coordinació i col·laboració, encara que sabem que ja és bona, entre la Guàrdia Civil i la Policia Local”.

El portaveu d'Esquerra - Xixona afegeix “també demanem el canvis normatius necessaris perquè la policia més propera, que és la que millor pot prevenir aquestos robatoris, dispose de més competències i més recursos en seguretat ciutadana o que puga fer guàrdies de paisà, ja que és molt difícil agafar a un lladre in fraganti si es va vestit de policia”

Finalment, el regidor d'Esquerra-Xixona ha conclòs que “sabem que la Policia Local fa tot el que pot dins de les seues limitacions, ens costa de primera mà, ja que estem en contacte amb ells”.

Per això, demanen a l'equip de govern socialista de l'Ajuntament de Xixona que traga a concurs, almenys, la meitat de les 6 places vacants d'agent de policia durant aquest any 2013 i la resta el proper any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART