Societat

El novè concurs d'aparadors bat el rècord de participants

Unes 150 botigues, restaurants i hotels, en l'aparadorisme

El concurs d'aparadors i decoració interior no para de créixer i en la novena edició s'hi han inscrit uns 150 comerços, restaurants i hotels, que ompliran els seus aparadors i espais amb propostes florals diverses. Un dels fets més destacables és que, a banda, dels habituals comerços del sector centre i de l'Eixample, enguany s'ha augmentat considerablement el nombre d'establiment participants de barris més allunyats del centre com són els de la Devesa o de Sant Narcís.

Els tres millors aparadors de tots els participants seran premiats i rebran el reconeixement amb una entrega de premis que es farà l'últim dia de Girona, Temps de Flors, el 19 de maig, al Saló de Descans del Teatre Municipal, a partir de les set de la tarda.

El jurat del concurs d'aparadors valorarà, en la seva ruta que preveu realitzar el dia 14 per tots els establiments participants, l'originalitat, el disseny, la qualitat artística, així com la utilització de flors naturals en la composició i el grau de vinculació de la proposta amb el Girona, Temps de Flors. Any rere any les propostes dels comerços i restaurants participants assoleixen una major complexitat i vistositat i aconsegueixen que tota la ciutat generi una flaire floral sigui quin sigui l'indret on ens trobem. Cal destacar l'important increment d'establiments participants per a l'edició del 2013, ja que els 150 establiments adherits en aquest concurs suposen un increment de 66 comerços, restaurants o hotels respecte a la xifra de 84 establiments que hi van participar en l'edició de l'any passat.

En aquests últims dies, molts ciutadans ja han pogut començar a veure algunes de les propostes d'aparadors que donaran color i vistositat a les botigues, més enllà dels espais florals i patis decorats. Al Mercadal, l'associació de veïns vol completar tota l'oferta amb un concurs de balcons perquè els veïns també s'impliquin en aquesta gran festa de primavera que suposa l'exposició de flors de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA