Societat

La gastronomia i l'oci nocturn s'integren cada cop més a la mostra amb la confecció de menús o còctels amb una base floral

Les flors arriben al paladar amb menús a 41 restaurants

L'oferta variada dels restaurants permet al visitant viure envoltat de flors també durant els àpats que faci a la ciutat
Bars i locals nocturns oferiran còctels, copes i tisanes a partir de les vuit perquè els turistes allarguin la seva estada

Les flors ho impregnen tot. L'èxit de Girona, Temps de Flors i el poder d'atracció indiscutible que té ha provocat que de mica en mica l'activitat econòmica de la ciutat s'hagi abocat a participar de manera activa en la mostra. Cada cop més restaurants de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial participen en la mostra floral preparant per a aquests nou dies uns menús especials, amb plats en què les flors en són la base. Aquest any s'hi han inscrit fins a 41 restaurants, que des de l'11 de maig fins al dia 19 oferiran menús diversos amb les flors entre els components utilitzats.

Cadascun dels restaurants ofereix una aposta personal i diferenciadora que permet al visitant viure envoltat de flors durant tota la jornada. Els 41 establiments suposen un creixement important respecte a l'any passat, quan s'hi van inscriure 28 restaurants. Són nou dies en què el munt d'autobusos que diàriament arriben a la ciutat amb grans grups o amics que es desplacen amb el cotxe o transport públic garanteixen que s'omplin les terrasses i els restaurants, especialment, els més propers al Barri Vell, on es concentra la majoria de l'activitat.

Flors de nit, als bars

Aquest any no només els restaurants s'impliquen activament en l'exposició de flors, sinó que també els bars i locals d'oci del Barri Vell oferiran una nova proposta als visitants que s'ha batejat amb el nom de Flors de nit. Més d'una vintena de locals ja s'hi han inscrit per oferir una proposta diferent amb aperitius, tapes, tisanes i dolços perquè els visitants a la ciutat allarguin l'estada per quedar-s'hi a sopar i fer-hi alguna copa. Precisament de nit, el dia 15, quan els espais obriran fins a mitjanit, l'empresa Fever Tree estrenarà a Girona el Jardinet Fever Tree, una festa lúdica i acció efímera que al llarg de l'estiu la marca portarà a diferents ciutats.

Nit al mercat del Lleó

L'oferta gastronòmica d'aquests dies es completarà amb una vetllada més que especial al característic mercat del Lleó, que ha preparat tot un seguit d'actes per al dissabte 18 de maig, quan obrirà les seves portes fins a la mitjanit. Aquest entorn permetrà de manera ocasional fer tastets de diversos tipus de menjar, i sentir música en directe en un ambient especial que canviarà la tradicional perspectiva del mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Col·lapse general a Rodalies

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona
salut

L’hospital del Mar demostra la conveniència de tallar el fre lingual

Barcelona