Societat

Trens especials i descomptes per al TAV i per dormir entre setmana als hotels

La 58a edició del Girona, Temps de Flors vol mantenir el nivell assolit en els darrers anys. Per aconseguir-ho, els organitzadors de la mostra aposten per impulsar el turisme d'arreu del país. En aquest sentit la companyia Renfe oferirà, durant els dos caps de setmana de Girona, Temps de Flors, vuit combois especials del TAV que enllaçaran la ciutat de Barcelona amb la capital gironina. Els trens especials sortiran, el més matiner, a quarts de deu de la Ciutat Comtal, i per tornar, al vespre, s'ha programat un comboi a dos quarts de nou. A part de potenciar l'arribada de visitants procedents de l'àrea metropolitana de Barcelona, també es vol fer el mateix amb turistes vinguts d'arreu de l'Estat.

És per això que Renfe també posarà a la venda 16.000 bitllets amb tarifes especials des de qualsevol de les estacions amb TAV, com són Madrid, Saragossa, Lleida i Tarragona. Gràcies a aquesta iniciativa, viatjar de la capital espanyola fins a Girona es podrà a fer a partir de 33,70 euros.

Descomptes per pernoctar L'aposta per atraure el màxim nombre de turistes durant el Temps de Flors també arriba a l'àmbit hoteler. Aprofitant l'arribada de turistes vinguts d'arreu del territori, els hotelers de la ciutat volen que els visitants es quedin a dormir a Girona durant l'exposició de flors. En aquest cas, Renfe també hi tindrà un paper destacat, ja que la gent que passi la nit en algun hotel de la capital gironina disposarà de bitllets del TAV amb un descompte del 50%.

L'impacte mediàtic i econòmic que viu Girona durant el Temps de Flors és un actiu que Renfe vol explotar. I en aquest sentit, és evident que l'aposta de Renfe per la mostra també resulta beneficiosa per a la ciutat i es retroalimenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA