Societat

Roba en un mas a Riudoms, es trenca una cama i acaba demanant auxili al 112

El propietari de la casa va enxampar dissabte el lladre, que va patir una fugida accidentada en caure de sis metres d'alçada

La policia el va trobar l'endemà malferit amagat sota uns matolls

Un lladre es va veure obligat a demanar auxili al 112 en resultar ferit durant la fugida d'un mas on havia robat, a Riudoms (Baix Camp). Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest dissabte 8 de juny. El lladre, enxampat in fraganti, es va precipitar per un marge d'uns sis metres d'alçada i es va trencar una cama. Davant la presència policial, va amagar-se i es va refugiar en un espai cobert de vegetació on va passar la nit al ras. Amb les fortes pluges de l'endemà al matí, no va tenir més remei que descobrir-se i trucar al telèfon d'emergències. S'investiga si el delinqüent, amb altres ordres de detenció pendents, va entrar a més masos.

El propietari del mas va enxampar el lladre in fraganti, moment en què l'home va intentar fugir, llençant un televisor que duia a les mans, en una fugida accidentada. Primer va xocar contra un fanal, i encara mig estabornit, va saltar per un marge elevat que dóna a un camí asfaltat, i es va trencar una cama. Amb tot, es va poder amagar i els agents no van aconseguir trobar-lo.

L'endemà el propietari va tornar a enxampar-lo amagat entre uns matolls, en el mateix moment que l'home demanava auxili. El propietari ha explicat a l'ACN que el lladre li va destrossar el sistema d'alarmes i que quan se'l va trobar cara a cara, el delinqüent estava molt nerviós. Fonts dels Mossos han confirmat que al detingut, un veí de Reus de 34 anys de nacionalitat romanesa, se li imputa aquest robatori amb força al camí del Molí de Vent, però també s'investiga si aquella mateixa nit va entrar en dos masos més de la zona.

Els Mossos porten a terme, des de fa un parell de setmanes, un dispositiu a Reus, Maspujols i Riudoms, on s'ha intensificat la vigilància davant l'increment de robatoris en aquests municipis del Baix Camp. Segons fonts dels Mossos,

l'home duia una llanterna i un comandament d'un televisor en el moment de detenir-lo. A causa de les lesions, l'home va ser traslladat a l'hospital de Reus on hi continua ingressat. La detenció va quedar sense efecte, ja que es preveu que el detingut es presenti davant el jutjat quan se'l citi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ