Societat

Dos morts i quatre ferits en un xoc entre dos cotxes a la C-14 a Tàrrega

L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de vuit del vespre al quilòmetre 83 per causes que encara s'estan investigant

En total, cinc persones han perdut la vida en els diversos accidents que hi ha hagut durant aquest cap de setmana a Catalunya

Dues persones han mort i quatre més han quedat ferides lleus aquest diumenge al vespre en un xoc entre dos cotxes a la carretera C-14 a l'alçada de Tàrrega, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de vuit del vespre al quilòmetre 83 on, per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment.

Com a conseqüència del xoc, dos homes han mort, un d'ells és el passatger davanter d'un dels dos vehicles- i quatre persones més han resultat ferides lleus. La via s'ha tallat en el punt de l'accident i en els dos sentits de la marxa i els vehicles són desviats per la carretera LV-3231.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat sis patrulles de Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

En total, cinc persones han perdut la vida i vuit més han resultat ferides en els diversos accidents que hi ha hagut durant aquest cap de setmana a Catalunya. Diumenge al matí, un home de 60 anys va morir atropellat a la carretera GI-682, al terme municipal a Blanes, a la Selva. Dissabte, perdia la vida una dona a l'Alt Urgell i quatre persones més resultaven ferides en encastar-se el seu cotxe contra un edifici dins el nucli urbà de Montferrer i Castellbò. Per últim, una altra dona de 68 anys era atropellada per un cotxe robat a Figueres, a l'Alt Empordà, a la carretera C-260. També va perdre la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona