La gent gran del veïnat de Sant Miquel del Cros d'Argentona ja té casal d'avis

La gent gran del veïnat de Sant Miquel del Cros d'Argentona va estrenar ahir el casal d'avis. L'espai, que el barri reivindicava des de feia molts anys, és per fi una realitat i està situat als baixos d'un dels blocs de pisos. El regidor de Benestar Social, Enric Ureña (Tots per Argentona), va explicar ahir que l'equipament «té una importància cabdal per al municipi, ja es tracta del primer dels equipaments i serveis que el Cros tindrà i dels quals estava mancat». De fet, amb la posada en marxa del casal també s'ha creat l'Associació de Gent Gran i Pensionistes de Sant Miquel del Cros, que serà l'encarregada de gestionar l'espai. El president de l'entitat, Fèlix Cayetano, va explicar que la intenció és poder-lo obrir dues hores al matí i quatre a la tarda. «Tenim molts projectes sobre la taula però el que volem és que la gent que vingui s'ho passi bé i tingui una estona d'esbarjo», va afegir.

L'Ajuntament ha invertit uns 30.000 euros per habilitar el local i segons explica l'alcalde, Pep Masó (Tots per Argentona), la Caixa d'Estalvis Laietana, que és la propietària de l'espai, a banda d'aportar uns diners per comprar mobiliari també els ha deixat «un lloguer simbòlic». Masó també va recordar que el casal «és fruit de la lluita del veïnat per aconseguir serveis». «Tant de bo quedi petit perquè això voldrà dir que el centre és viu», va dir.

L'equipament, que està obert a totes les persones del barri que estiguin jubilades, s'ha creat amb l'objectiu de fomentar el coneixement personal, l'acollida, el lleure i la promoció de la gent gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona