Societat

Tàrrega dóna un últim adéu a la nena de 14 anys morta per un jove de 18

Un miler de persones han assistit a la cerimònia religiosa que ha tingut lloc a l'església de Santa Maria de l'Alba de la capital de l'Urgell

La ciutat de Tàrrega ha donat aquest divendres l'últim adéu a la nena de 14 anys que dilluns passat al vespre va morir per les ganivetades que li va clavar suposadament el seu ex xicot de 18 anys. Després d'una setmana plena d'emocions, commoció i rebuig a la violència de gènere, un miler de persones han assistit a la cerimònia religiosa que ha tingut lloc a l'església de Santa Maria de l'Alba. El temple ha quedat petit per poder acollir tota la gent que volia assistir i hi ha hagut veïns que s'han quedat a l'exterior i han pogut seguir la cerimònia a través d'uns altaveus. Amigues de la víctima i també el seu avi patern han llegit textos molt emotius de record a la jove víctima.

A les onze del matí ha tingut lloc el funeral per a la nena de 14 anys que va morir dilluns a Tàrrega. Entre els assistents a la cerimònia hi havia molts joves de la seva edat, companys de l'antic institut que anava la nena i també de l'actual centre d'educació. Però també molts veïns que a títol individual i sense conèixer directament a la víctima li han volgut donar un darrer adéu.

La capital de l'Urgell ha viscut commocionada des que es va saber la trista notícia de la mort de la jove a mans de la seva exparella, el dilluns al vespre, suposadament sota la motivació d'un crim de violència de gènere. En aquest sentit, el mateix dimarts ja es van fer dues concentracions de rebuig a la violència que van omplir de gom a gom la plaça Major de Tàrrega. Aquest divendres, a la mateixa plaça Major, just al davant de l'església i als peus de la creu de terme que la presideix hi havia flors i també espelmes. Moments abans de la cerimònia uns joves han dipositat una pancarta de rebuig a la violència de gènere.

El suposat agressor de la nena va passar ahir dijous a disposició judicial als jutjats de Cervera i posteriorment va ingressar a presó sense fiança sota l'acusació d'un delicte d'homicidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella