Societat

FRANCESC CAYUELA

PRESIDENT DEL GEIEG

“De petit, les vius de forma màgica”

Quin és el primer record que té de les Fires de Girona?
El més antic és segurament la il·lusió de pujar als cavallets. A més, recordo que durant tot l'any guardava amb molta il·lusió els embolcalls de la xocolata Torras perquè servien per tenir viatges gratis als cavallets quan venien les Fires. Això ho recordo molt, molt i molt. Un altre record és la molta fred que feia. És un record inherent a les Fires: la fred. Avui dia, això ha canviat; fa fred algun dia, però ja no fa la fred tant intensa que hi havia. Abans per Fires et posaves l'abric. El que tenia possibles l'estrenava i el que no, es posava el de cada any.
Quan creu que ha viscut més intensament les Fires: de nen, de jove o d'adult?
Cada època té les seves vivències i la seva intensitat, però possiblement de petit és quan les vius d'una forma més màgica, amb més il·lusió, i quan les esperes amb més ganes.
Han anat canviat molt al llarg dels anys?
Sí. En el tema de nanos possiblement no ha canviat tant, perquè aquesta il·lusió de petit de poder veure aquest món màgic que es munta per Fires encara hi és. Ja quan ets gran sí que has vist canvis perquè la ciutat ha crescut molt, l'oferta d'activitats de tot tipus és molt més gran... A cada moment s'han anat adaptant als temps. Les coses que han hagut d'evolucionar ho han fet i d'altres s'han quedat igual perquè formen part de la màgia de les Fires.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia