Societat

NATÀLIA MOLERO

DIRECTORA DE LA CASA DE CULTURA

“Em recorden la meva infantesa”

Com viu l'arribada de les Fires?
Em fan moltíssima il·lusió. Quan m'agafa una mica de tristesa perquè ja s'ha acabat l'estiu, aleshores penso: d'aquí a poc arribaran les Fires. I això m'alegra.
I per què li fan il·lusió?
Em recorden la meva infantesa; al meu pare, quan em portava a les atraccions de la Devesa. A més, per aquestes dates, estrenava sabates i abric. Això ara s'ha normalitzat, però abans només estrenaven roba per Fires i el dia de Rams. Era tot un esdeveniment!
Han canviat molt en tots aquests anys?
És obvi que han evolucionat i l'oferta és molt més gran i variada. Un dels canvis més importants ha estat el trasllat de les barraques a la Copa, però jo això ja no ho he viscut. Trobo que el certamen s'ha institucionalitzat molt, s'ha tornat més comercial i ha perdut una mica un cert encant. Abans era més una fira de mostres i era un atractiu més d'aquests dies. I la veritat és que jo ara no hi poso els peus. De tota manera, crec que l'essencial de les Fires s'ha mantingut al llarg del temps.
Afegiria o trauria alguna cosa de l'organització?
Les institucions hi estem molt implicades. Però trobo a faltar una mica més d'implicació ciutadana a l'hora, per exemple, d'il·luminar els carrers o de decorar les botigues. Perquè tot plegat fes més ambient de festa major!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia