Les Roquetes recupera la mostra d'entitats a la Vinya d'en Petaca, els dies 11 i 12 de setembre

La fira tindrà una vintena d'estands i un bon nombre d'activitats

L'associació de veïns de les Roquetes, el casal d'avis, el Centre Cultural Andalús Garcia Lorca, l'Associació Llatinoamericana del Garraf, o el Club de Bàsquet Roquetes són algunes de les entitats que participen en la mostra que l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza la setmana vinent. Els partits polítics municipals també seran presents en la convocatòria, en què també col·laborarà la Unió de Comerciants de les Roquetes, que donarà a conèixer el comerç de les Roquetes i intentarà captar nous socis durant la mostra.

«Fa temps que intentem fer amb més dinamisme aquesta mostra, creiem que seran dos dies de molta activitat», explica la regidora de Comerç i Turisme, Gemma Gallego (PSC), que confia que hi hagi «molta afluència» de públic a la fira de les entitats.

Participació

La regidora de Cultura, Bàrbara Scuderi (ICV), assegura que en l'organització de la mostra «han participat molt les entitats», que han triat tant la data com els continguts de la convocatòria, segons Scuderi. La responsable de Cultura recorda que la mostra «va néixer fa uns 20 anys» com una proposta gastronòmica, i que fa unes cinc edicions es va reconvertir en fira d'entitats.

Bàrbara Scuderi destaca que l'organització de la fira al setembre permetrà exposar les diferents activitats que ofereixen les entitats durant el curs 2009/10.

La mostra ha de servir per «donar un nou impuls al teixit associatiu local, amb l'objectiu de mantenir espais vius d'interrelació entre la ciutadania i les seves entitats, les mateixes entitats, i també entre la ciutadania, les entitats i l'administració local», segons assegura la regidora de Cultura en el díptic que recull la presentació i les activitats de la fira.

La programació de la fira començarà el divendres 11 de setembre, a les vuit del matí, amb una caminada popular que organitzen els Amics del Senderisme i la Natura; a les dotze del migdia, els infants d'entre quatre i vuit anys podran participar en un taller de treballs manuals a la plaça de la Vinya d'en Petaca, on s'instal·laran els estands i tindran lloc les diferents activitats.

A les sis de la tarda tindrà lloc una exhibició castellera a càrrec de la Colla Jove de Sitges i els Castellers de Castelldefels; la jornada de divendres es clourà amb dues propostes musicals a càrrec de l'Associació Llatinoamericana del Garraf, que oferirà una actuació a les 21.30 h, i del grup Rumba Tarumba, integrat per excomponents de Los Manolos, que oferiran un concert a les 23 h.

Exhibicions

Dissabte 12 de setembre, a les 12 h, la companyia Penélope i Aquiles presentarà un espectacle infantil. A partir de les sis de la tarda, les entitats oferiran diverses exhibicions, des de gimnàstica jazz i balls de saló, fins a les cançons de La Rondalla i la coral del casal d'avis, i el quadre de ball i cor rociero de la Casa de Andalusia. Els actes finalitzaran amb l'actuació dels cantants Julio Madrid i Toni de Granada, a les 23 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cartell del ’Temps de Flors’ és un mosaic floral de formes geomètriques

GIRONA

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres

Dotze serveis municipals ja han fet el trasllat temporal a la FACT

TERRASSA

Augmenten les peticions voluntàries per ser atesos a Support-Girona

girona
societat

L’erosió d’un barranc genera esquerdes a edificis de Salàs de Pallars

SALÀS DE PALLARS
Moda

Creixen els compradors del Regne Unit que venen a la Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona

Iniciativa pionera de gestió de boscos per tal d’adaptar-los al canvi climàtic

la vall de bianya
PATRIMONI

El festival de recreació històrica Tàrraco Viva es dedicarà enguany al Mediterrani

Tarragona