territori

Les escoles de dansa de la demarcació es comprometen contra la leucèmia

El Teatre Fortuny acollirà una gala per recaptar fons

L'Associació de Professors de Dansa de les comarques de Tarragona, el Consorci del Teatre Fortuny, la Fundació del mateix ateneu i la Fundació Josep Carreras impulsen, el proper 15 de novembre, a les 9 del vespre, una gala benècia per tal d'obtenir recursos per la investigació contra la leucèmia. La gala comptarà amb la participació d'actuals i antics alumnes de dansa del territori, així com d'altres noms destacats internacionals. "Hi haurà dues hores de danda clàssica i contemporania, i a més, també es podrà veure escola bolera, amb castanyoles i sabatilles", ha explicat la president de l'associació d'escoles de dansa de la demarcació, Teresa Aguadé.

Les entrades per la gala benèfica, a 5, 10 i 15 euros, es podran adquirir a les taquilles del Teatre Fortuny, així com a través del seu web. La gala, en la que també hi participaran professors, està composada de tres parts. A la primera, després dels parlaments i la projecció d'un vídeo hi haurà quatre coreografies coordinades per Pilar Sánchez, Roser Carbonell, Lourdes Gómez i Mònica Cervantes. Aquí hi participaran 44 alumnes escollits entre les escoles de la demarcació.

La segona part s'iniciarà amb una projecció d'un missatge del ballarí clàssic Igor Yebra i posteriorment serà el torn de ballarins que tenen una carrera professional fora del país, com a Alemanya, Bèlgica i Itàlia, però que van iniciar-se en la dansa al nostre territori. Els noms són Anna M. Borràs, Ariadna Llussà i Jure Gostincar, José M. Jiménez Barón, Martí Fernández i Christian Lozano, i Nora Peinador, Inés Marroquín i Daniel Pachecho.

Per últim, a la tercera part hi actuaran ballarins amb renom nacional i internacional, com Mayo Arii i Marc Jubete, Francis Nuñez, Sara Fernández, Aleix Mañé, Alexei Lyubimov, Zuzanna Simáková i Pavel Hejnÿ. En la cloenda també hi actuaran Núria Díez i Crhistian Lozano, acompanyats al piano per Anna Mor.

La gala compta amb la col·laboració de la Fundació Josep Carreras, que rebrà els diners recaptats, així com del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l'Obra Social 'La Caixa', i la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. La Joieria Solanes, el Barato, Casa Guasch i Pastiserria Mare Molas patrocinen aquest esdeveniment solidari. Les escoles de dansa participants en la gala soón de Valls, Reus, Tarragona, Montbrió del Camp, La Selva del Camp, Cambrils, Amposta, Hospitalet de l'Infant, Flix, Salou, Sarral i Vila-seca.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja
societat

Premià de Mar amplia el servei de vigilància i socorrisme a la nova platja

Premià de Mar

L’Ajuntament destinarà a neteja 435 milions d’euros els propers 10 anys

L’Hospitalet de Llobregat

L’acte de lliurament dels premis eduCAC es farà al Teatre Municipal el 29

GIRONA
infraestructures

Experts avisen que el transvasament no es podrà fer sense compensar molt l’Ebre

barcelona

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona