territori

Maspujols ja coneix qui serà el proper alcalde del municipi

Pot resultar curiós que en una població només es presenti una llista per a les properes eleccions municipals, però aquest fet existeix. És el cas de Maspujols, on els ciutadans només podran votar la candidatura de CiU. L'alcaldable és Josep Rabascall Domingo, seguit de Cristina Fornós, Jordi Cabús, Anna Llauradó, Miquel Àngel Santos, Rosario Otero i Jordi Miró Pujol.

D'aquesta forma, la població de Maspujols ja coneix qui serà el pròxim alcalde del municipi durant els propers 4 anys de mandat. La Junta Electoral de la zona de Reus ha donat a conèixer aquest dimecres les llistes definitives dels partits que es presentaran el pròxim 24 de maig.

Pel que fa altres poblacions del Baix Camp, Riudoms presenta un total de quatre llistes. ERC, encapçalada per Jordi Ortíz; la CUP, amb Pere Campíñez al capdavant; Convergència i Unió, on Josep Cruset intentarà repetir la victòria; i el Partit Popular, encapçalat per Oriol Vidal. A les Borges del Camp, Joaquim Calatayud torna a ser el número u a CiU, Rosa Maria Abelló ho és per ERC; Pere Tost per Candidatura de Progrés, i Manuel Català per al Partit Popular.

Els ciutadans de Riudecols tindran tres opcions el proper 24 de maig. Esquerra Republicana de Catalunya es presenta amb Beatriz Mayordomo al capdavant, mentre Anna Isabel Aragonès és l'alcalcable de CiU, i Francisco Rozas pel Partit Popular. A Botarell, una de les principals novetats és l'alcaldable d'ERC, Lluís Escoda. Montserrat Roca repeteix al PSC, mentre que Josep Casanova és el primer de la llista de CiU. La població també podrà votar la coalició entre ICV, EuiA i Entesa, amb Juan Manuel Baza.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amnistia alerta sobre el col·lapse del dret internacional

barcelona
societat

La Torre de Capdella vol recuperar el complex de Molinos

Torre de Capdella

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona