Els Xiquets de Tarragona descarreguen el pilar de sis

Minyons de l'Arboç i Badalona guanyen el Concur7

Els Xiquets de Tarragona van descarregar el pilar de sis. Aquest va ser el premi de l'actuació de final de temporada de dissabte a Tarragona, on van descarregar el quatre de vuit, un tres de vuit molt bellugadís i el dos de set. Els ratllats es van treure, a la ronda de pilars, l'espina clavada pel fet de no poder descarregar el pilar de sis per Santa Tecla, i van completar un espadat que va tenir els moments de perill quan l'enxaneta estava a l'alçada de l'aixecador. Finalment, però, es van endur un més que merescut pilar que clou una temporada que, en nombres generals, ni de bon tros no és dolenta: ni més ni menys que un tres de nou amb folre descarregat i dos de carregats. D'aquesta mateixa diada, cal destacar els quatres de vuit descarregats de Castellers de Lleida i dels Castellers de Terrassa.

Les de set també juguen

Ahir a Torredembarra es va tornar a celebrar una altra edició del Concur7. La cita va ser tot un èxit, ja que bona part de les colles participants van fer la millor actuació de la temporada i Nois de la Torre, Minyons de l'Arboç, Castellers de Badalona i Castellers de Cerdanyola van fer el seu primer tres de set amb el pilar de la història, un castell que es va convertir en el principal protagonista del VII Concurs de Castellers Vila de Torredembarra. Fins i tot el premi va ser repartit, ja que Minyons de l'Arboç i Castellers de Badalona van compartir la primera posició del concurs amb una actuació calcada. Els del Baix Penedès van començar amb el cinc de set, i tot seguit van descarregar el quatre de set amb el pilar. Els de la camisa groga, van fer les mateixes construccions en ordre invers i, així, s'ho jugaven tot a l'última ronda amb un castell mai no aconseguit per cap de les dues colles. A l'hora de la veritat, tant els uns com els altres van descarregar el tres de set amb el pilar. A més, pels badalonins, aquesta va ser la millor actuació de la història. El premi podria haver estat compartit per tres colles si no fos per la mala sort dels Castellers de Cerdanyola, que tot i fer la mateixa actuació que els guanyadors van ser penalitzats per la caiguda del pilar de quatre caminant d'inici. També va ser una jornada molt profitosa pels Nois de la Torre, que van fer la millor actuació de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Renfe afegeix una freqüència de l’AVE al Camp de Tarragona a les 11 del matí

Perafort-La Secuita
CULTURA

La biblioteca García Márquez de Barcelona tancarà tres setmanes per arreglar “desperfectes”

Barcelona
SOCIETAT

Mataró obre l’oficina contra les ocupacions conflictives pactada amb el PP

MATARÓ
SOCIETAT

Tortosa anuncia la I Fira Internacional d’Espectacles de Recreació Històrica

Tortosa

Recreen una casa del poblat ibèric del Turó Rodó

lloret de mar
Medi ambient

Aporten sorra a les platges del Miracle i Llarga de Tarragona

Tarragona
SOCIETAT

Vint pobles del Maresme ‘sumen passes’ contra el maltractament a la gent gran

MATARÓ
SERVEIS

Manresa engega el nou sistema de reciclatge amb contenidors tancats

mANRESA
política

Josep Rull, el candidat de Junts per presidir el Parlament

barcelona