territori

Kai Langel i Elena Calvillo s'imposen a la cursa d'ultra resistència de la Vandekames

Un total de 687 persones van participar a la cinquena prova Vandekames, l'esdeveniment esportiu de muntanya que es va celebrar dissabte passat, 8 d’agost, a Vandellòs. Pel que fa als resultats, els guanyadors de la nova prova reina d’enguany, la cursa d’ultra resistència de 85 quilòmetres i 5.200 metres de desnivell positiu, inclosa en la Copa Catalana de curses d’aquesta especialitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), van ser Kai Langel, del club Trail Tarraco, en la categoria masculina, amb un temps de 12 hores, 51 minuts i 39 segons; i Elena Calvillo, de la selecció basca, en la categoria femenina, amb un temps de 15 hores 25 minuts i 19 segons. A aquesta cursa s’hi van apuntar 88 corredors, si bé al final només la van aconseguir completar 47.

Els primers a finalitzar el circuit negre, de 28 quilòmetres, van ser Cristóbal Adell, del club La Esportiva, en la categoria masculina, amb un temps de 2 hores 30 minuts 21 segons, i Ester Casajuana, del C.E. Alliberadrenalina, en la categoria femenina, amb un temps de 3 hores, 22 minuts i 54 segons. Òscar Chies, del Centre Excursionista Terres del Mestral, va aconseguir el premi local.

Els vencedors del circuit vermell, de 18 quilòmetres, van ser Toni Calderon, del Club Rest. Goretti-Ohtels Salou, en la categoria masculina, amb un temps d’1 hora, 55 minuts i 43 segons;  i Lourdes Cayetano, del club Borges Trail, en la categoria femenina, amb un temps de 2 hores, 21 minuts i 19 segons. En la categoria local, Lluís Saladié, del Centre Excursionista Serres del Mestral; i Marta Galego, del club Triatló Serres del Mestral, van fer-se amb els triomfs, en la modalitat masculina i femenina, respectivament.

A la resta de circuits, consistents en caminades no competitives, s’hi van apuntar un total de 220 persones: 184 al circuit blau (de 12,5 quilòmetres caminant); i 36 al groc, de 7 quilòmetres, que va ser una de les novetats d’aquesta edició, juntament amb la cursa d’ultra resistència.

Les curses infantils (l’anomenada Vandekids) va comptar amb la inscripció de 75 nens i nenes i es van haver de disputar al pavelló esportiu, a causa de la pluja. Les classificacions de la cinquena Vandekames i les imatges de les competicions es poden consultar amb més detall en aquest web.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei el 9 de maig

Barcelona
estats units

Mor un segon denunciant de Boeing que havia alertat sobre problemes de qualitat

barcelona
PERPINYÀ

L’EsCat rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d’euros

PERPINYÀ
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA