Osona/Ripollès

El conseller Felip Puig va visitar divendres Gepork

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, va ser a Vic el 31 de juliol en una reunió de treball amb empresaris.

Durant la seva estada va visitar, al matí, la seu del Grup Gepork a les Masies de Roda. Allà, el director general de l’empresa, Josep Puigdollers, va explicar al conseller el procés d’internacionalització de l’empresa en el sector de la inseminació artificial porcina a zones com el sud-est asiàtic i sud-americà.

El conseller també va veure el sistema d’aplicacions implantades per l’empresa en les seves diferents divisions: Gepork, Centaura i Bionet, i se li va presentar la marca pròpia d’accessoris per a mascotes que porta el nom de Milú. Puig i Puigdollers van estar acompanyats de la diputada al Parlament Marta Pascal, el director general d’Indústria, Antoni Maria Grau, la directora de Serveis Territorials a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, l’alcalde de les Masies, Ramon Isern, i el primer tinent d’alcalde, Lluís Sallés.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia