Societat

Detenen els dos autors d'un assalt amb violència en una casa de la Sénia

Els dos sospitosos provoquen lesions greus amb arma blanca a un home de 34 anys i colpegen la seva mare

Han estat detinguts després d'haver-se atrinxerat a la casa davant la presència policial que hi havia a l'exterior

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a la Sénia (Montsià) els presumptes autors d'un intent de robatori amb violència en una casa de la localitat. Els dos sospitosos han provocat lesions greusa un home de 34 anys i també han agredit la seva mare.

Els fets han passat cap a dos quarts de set del matí quan la víctima estava arribant en cotxe al seu domicili i es disposava a accedir al garatge. En el moment en què esperava que es tanqués la porta, dos homes que duien el cap cobert amb una caputxa i armes blanques han irromput a l'interior de l'aparcament, l'han tret del turisme i han començat a agredir-lo.

Un dels dos assaltants li ha fet diversos talls a la cara i als braços amb un cúter mentre la víctima es resistia. Finalment, els dos homes han aconseguit immobilitzar el jove amb unes cordes que hi havia al garatge.

La mare del noi s'ha aixecat del llit alertada pel soroll i ha baixat al pàrquing per veure què estava passant. Quan ha obert la porta que comunica l'aparcament amb la casa, ha vist que els dos agressors estaven colpejant el seu fill. Un d'ells s'hi ha abraonat i ha començat a donar-li cops de puny. La dona ha quedat estesa al terra.

En aquell moment ha arribat la policia, alertada per un veí de la casa del davant que ha vist l'inici de l'atac. Agents de la Policia Local de la Sénia han intentat comprovar els incidents que estaven passant a l'interior de l'immoble i de seguida han arribat dotacions dels Mossos d'Esquadra.

Quan els dos agressors s'han adonat de la presència dels policies a l'accés principal de la casa han pujat a la primera planta. Les dues víctimes, mare i fill, han aprofitat per obrir la porta exterior i sortir per poder ser auxiliats.

Els dos assaltants han intentat fugir per la part del darrere de la casa, però al constatar que totes les sortides estan enreixades s'han amagat a una estança de la segona planta.

Una vegada els agents han assegurat totes les possibles vies de sortida ha començat una mediació perquè els dos homes es lliuressin voluntàriament, però ha resultat infructuosa.

Per aquest motiu, un equip de l'Àrea Regional de Recusos Operatius (ARRO) ha accedit al domicili i capturar els dos homes que s'havien atrinxerat en un lavabo de la segona planta.

Els detinguts són dos joves de nacionalitat espanyola de 28 i 17 anys. El detingut major d'edat és veí de la Sénia i té cinc antecedents relacionats amb delictes contra el patrimoni. Tots dos passaran a disposició judicial en les properes hores acusats dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i lesions.

L'home agredit ha patit lesions greus a la cara provocades amb una arma blanca que li han afectat un ull del qual haurà de ser intervingut quirúrgicament en les properes hores, a més de talls a la resta del cos. Lla seva mare ha rebut cops a diverses zones del cos i ha estat atesa en un centre mèdic de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot