Societat

Recomanen utilitzar les línies 2, 4 i 5 del Metro per marxar de la Meridiana

La línia 1 és la més congestionada pel gran nombre de persones que tornen cap a casa després de participar a la Via Lliure

L'Ajuntament aconsella tornar a peu i, si no és possible, caminar fins a les estacions més allunyades

Els milers de participants a la Via Lliure han començat a abandonar l'avinguda Meridiana cap a les set de la tarda després dels parlaments dels convocatnts. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha restringit l'accés a algunes estacions de metro pel col·lapse als accessos i a les andanes

La línia 1 del Metro de Barcelona és la que acumula més volum de passatgers pel gran nombre de persones que marxen de l'avinguda Meridiana després de participar a la Via Lliure. Per aquest motiu, TMB recomana utilitzar la L2, L4 i L5, que estan més descongestionades.

A més, la freqüència del servei a la L1 s'ha vist alterat durant alguns minuts a causa d'una assistència sanitària, tot i que TMB inform que s'ha normalitzat a les 19.20 hores.

L'operador del transport públic barceloní informa que el personal del Metro està regulant els accessos a els estacions i demana paciència als usuaris.

L'Ajuntament de Barcelona emplaça els participants en la mobilització a tornar a peu i, si no és possible, caminar fins a una estació de metro més allunyada de la Meridiana.

Per la seva banda, la companyia Renfe recomana que el retorn a casa es faci de forma esglaonada. En aquest sentit, ha ofert un flux de sortida de 25.000 persones per hora, que es mantindrà actiu fins a les deu de la nit. Segons la companyia, un total de 180.000 persones s'han desplaçat en Regionals i Rodalies durant la jornada d'avui, amb una màxima afluència a les estacions de Sant Andreu Arenal i el Clot Aragó.

En cas d'utilitzar el transport privat per sortir de la ciutat, el Servei Català de Trànsit (aconsella) ocupar el màxim nombre de places a cada vehicle. També recomana paciència i, sobretot, mantenir la distància de seguretat entre vehicles per evitar incidents.

De la seva banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona insta a agafar les rondes per sortir de la ciutat i fer-ho “sense presses”.

Trànsit informa que de moment la sortida s'està fent de manera esglaonada i sense retencions a les vies del voltant de la ciutat. Els principals problemes viaris es concentren a les rondes.

A les vuit del vespre ja s'ha reobert l'accés cap a la Gran Via des de la C-31 a Badalona i la sortida 28 de la ronda Litoral a Sant Adrià cap a Gran Via i plaça de les Glòries en sentit sud. Continuen les restriccions i desviaments als accessos nord de la C-33 i C-58.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Retards de més de mitja hora a la R11 per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià

girona
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença a multar els cotxes que se saltin les restriccions a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia