territori

Una família denuncia l'Ajuntament de les Borges del Camp per la mort del seu gos

Una família de les Borges del Camp ha denunciat a l'Ajuntament del municipi per la mort del seu gos. Els fets es remunten al passat dijous, 15 d'octubre, quan va desaparèixer l'animal, un mestís de Golden Retriever d'un any i mig sota el nom de Max, el qual va ser atropellat a la carretera de les Borges. Els propietaris del gos, abans d'assabentar-se de la notícia, van buscar-lo insistentment, posant cartells, trucant a les protectores, al servei de carreteres, a la policia i diversos veterinaris de la zona. Tal com expliquen a Reusdigital.cat, també es van personar al consistori per a preguntar i els van respondre, segons ells, que "no sabien res". Així mateix, una veïna del poble els va dir que ella mateixa havia trucat a l'ajuntament per informar d'un gos atropellat i els va assegurar que era el seu.

"Vam parlar amb el cap de la brigada de l'Ajuntament de les Borges i va reconèixer haver rebut l'avís", expliquen. Tot i això, quan el treballador va anar a buscar el gos "ja no hi era". Els propietaris han passat quatre dies buscant-lo i, finalment, aquest dilluns, després de denunciar els fets als Agents Rurals "han confessat que el van trobar i el van enterrar a la riera del poble".

Els propietaris del gos mort volen denunciar "l'incompliment, per part de l'Ajuntament de les Borges del Camp, del protocol d'actuació en aquests casos, perquè no torni a ocórrer". La família considera "incomprensible" que es puguin "desfer d'un gos sense llegir el xip abans i poder avisar els propietaris i enterrar-lo dins d'un sac de runa en una riera i amb un pam de terra". En aquest sentit, també critiquen com ha actuat "el nostre ajuntament, mentint-nos i ocultant informació del que havien fet, quan aquest dilluns els Agents Rurals han confessat la seva miserable actuació". La família ha presentat una denúncia davant de l'actuació del consistori.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró