L'Horta Sud posa en circulació 400 bicicletes de lloguer

El servei, oferit per la Mancomunitat, entrarà en funcionament el 8 de novembre amb la celebració d'una festa

El Pla de Mobilitat Ciclista desenvolupat per la Mancomunitat de l'Horta Sud ja és una realitat. Es tracta d'un projecte que posarà en circulació, a partir del pròxim 8 de novembre, 400 bicicletes en règim de lloguer als municipis d'Aldaia, Quart de Poblet, Alaquàs i Xirivella. L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble: millorar els canals de comunicació de les quatre localitats, l'entramat industrial de les quals genera cada dia un elevat flux de viatgers; i contribuir a la implantació d'un sistema de transport ecològic i respectuós amb el medi ambient.

S'hi ha fet una inversió de 400.000 euros, que inclou la construcció de les estacions per a les bicicletes, i que ha sigut finançada pels quatre ajuntaments i per l'Agència Valenciana de l'Energia. El manteniment del sistema correspondrà a l'empresa adjudicatària del servei i la xifra ascendeix a 365.171 euros per un període de tres anys.

.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.