Societat

El conseller delegat de GSMA s'absenta de la inauguració de l'MWC

John Hoffman es mostra “molt decebut” per l'aturada, que eclipsa la posada en marxa de la línia 9 entre l'Aeroport i la Fira

Assegura en un comunicat que la prioritat ara és l'“èxit” de la fira i aparca la discussió sobre el transport per a després de l'esdeveniment

El conseller delegat de GSMA, el consorci que organitza el Mobile World Congress (MWC), John Hoffman, no ha assistit aquest dilluns a la inauguració de l'esdeveniment i ha manifestat el seu malestar per la vaga de metro a Barcelona.

Malgrat que des de GSMA no s'han volgut detallar els motius pels quals Hoffman s'ha absentat de l'acte, sí que s'ha distribuït un comunicat on ell mateix explica que està “molt decebut amb la vaga” del metro.

Al mateix comunicat Hoffman matisa que, malgrat aquesta decepció, la “prioritat” dels organitzadors en aquest moment “és aconseguir una fira de molt èxit”. “Abordarem el problema del transport un cop passat l'esdeveniment”, apunta.

El directiu de GSMA, l'associació que agrupa els principals operadors de telefonia mòbil del món, ha expressat així el seu malestar per la vaga de metro que porten avui a terme els treballadors de TMB i que, si no s'arriba a un acord entre avui i demà a un acord, es repetirà dimecres. A la protesta al metro cal afegir-hi les aturades parcials als autobusos dimarts i dijous convocades per alguns sindicats minoritaris, així com la vaga que realitzen també avui els empleats d'Adif, el gestor d'infraestructures ferroviàries.

Segons fonts del sector, Hoffman no ha assistit a l'acte inaugural precisament pel seu malestar per la vaga del metro. Això no obstant, a la comitiva institucional hi han assistit diversos directius de GSMA, entre ells el director de Comunicació de l'entitat, Michael O'Hara.

Fonts de GSMA han puntualitzat que no s'ha sumat a l'acte perquè estava treballant juntament amb el seu equip per superar les dificultats logístiques que ha suposat la vaga de metro.

Per contra, Hoffman no s'ha perdut un dels actes més esperats de la jornada, la conferència del fundador de Facebook, Mark Zuckerberg.

Els organitzadors del congrés confiaven en un acord d'última hora entre TMB i el comitè que permetés evitar la vaga, un escenari que finalment no ha estat possible, malgrat la mediació de la Generalitat.

L'aturada al metro ha eclipsat la recent posada en marxa de la línia 9, que connecta l'aeroport amb la Fira Gran Via i la Zona Universitària de Barcelona, que havia estat una de les condicions de GSMA per mantenir el certamen a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa

VERGES
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT