Societat

El director de Fira de Barcelona assegura que “no hi ha dubtes” sobre la continuïtat del Mobile

Constantí Serrallonga assenyala que GSMA ja ha dit que el congrés se celebrarà l'any que ve a la capital catalana

Atribueix les xifres rècord al fet que “les empreses saben que és el millor lloc per presentar les innovacions i tancar acords”

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha aplaudit aquest dijous l'èxit del Mobile World Congrés (MWC) que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona i ha garantit que continuarà celebrant-se a la ciutat.

Serrallonga ha volgut tancar el debat sobre l'interès de Madrid per acollir el congrés a curt termini afirmant que “no hi ha dubtes sobre la seva continuïtat” a la capital catalana. En aquest sentit, ha subratllat que GSMA, l'entitat que organitza el certamen, ha apuntat avui en la seva valoració de l'actual edició que el Mobile World Congrés tornarà al recinte de la Fira del 27 de febrer al 2 de març del 2017.

Serrallonga s'ha mostrat “molt content” dels resultats d'aquesta edició del Mobile i l'ha qualificada d'“ edició rècord en termes quantitatius i en termes qualitatius”.

Ha destacat que la cita “aporta un gran valor a la nostra ciutat i al nostre país” i situa Barcelona en el “focus mundial” durant aquesta setmana.

En aquesta línia, el director general de la Fira de Barcelona ha atribuït la xifra rècord de 101.000 assistents assolits aquest 2016 al renom que ha aconseguit el congrés a Barcelona. “Les empreses saben que és el millor lloc per presentar les seves innovacions i tancar acords entre elles”, ha reivindicat.

Pel que fa als problemes de mobilitat generats per les vagues de metro i autobús, ha lamentat les situacions viscudes, especialment dilluns, quan els embussos i col·lapses van ser un “inconvenient greu”. Al mateix temps, ha agraït l'ampliació dels serveis mínims de metro que el govern va aplicar dimecres, ja que, segons ha dit, la situació “va millorar molt”.

Preguntat per si el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, s'havia molestat per les dificultats de transport públic d'aquests darrers quatre dies, Serrallonga ha respost que és una qüestió que “preocupa” a tota l'organització. “L'obligació és oferir una solució per garantir una mobilitat de qualitat”, ha afegit.

De cara a properes edicions, ha assegurat que analitzaran “tot allò que pot anar millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA