Societat

Restablerta la circulació de trens entre la UAB i Sabadell Estació

Un incendi aquest matí a l'estació de Sant Quirze del Vallès obliga a desallotjar la parada i afecta la el servei de la línia S2 de FGC

La circulació de trens entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Sabadell Estació s'ha restablert a les tres de la tarda després de gairebé quatre hores i mitja sense servei, informa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Aquesta línia s'ha vist afectada aquest divendres al matí per un petit incendi elèctric que, segons els Bombers de la Generalitat, ha cremat uns 200 metres de cable d'una regleta de l'andana de l'estació de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).

La incidència s'ha produït a les 10.39 hores. Com a mesura preventiva s'ha desallotjat aquesta parada de tren i s'ha aturat el trànsit ferroviari entre Bellaterra i Sabadell.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers, que han donat per extingit el foc cap a un quart d'una del migdia. També s'ha mobilitzat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i tècnics d'Endesa, Adif i FGC que han resolt l'avaria.

Passades les tres de la tarda s'ha restablert el servei entre Universitat Autònoma i Sabadell Estació i la circulació de trens ja funciona amb normalitat a totes les línies dels Ferrocarrils.

Durant la incidència FGC ha habilitat un tren llançadora entre Sabadell Rambla i Sabadell Estació i un servei d'autobusos entre aquesta parada i la UAB que ha permès mantenir els horaris habituals de les línies S2 i S55.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Chic Roses atribueix a un sabotatge les deficiències al local

roses
medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar pomeres resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona