Societat

Calldetenes vol reforçar el pàrquing gratuït al centre

En l'informe que s'està fent es planteja millorar l'accés a la plaça Independència

Els comerciants del municipi van expressar, en el ple del mes de març, la preocupació que els suposava la imminent obertura de la variant que evitarà el pas de molts vehicles pel centre, així com el malestar perquè aquesta nova infraestructura aniria acompanyada de la possible arribada d'una gran superfície situada a prop de la via de comunicació. El consistori va recollir les queixes i es van comprometre a crear un document amb mesures per incentivar el comerç del municipi. Dijous, es va produir la primera reunió en aquest sentit, en què representants dels tres grups municipals van aportar i debatre idees concretes. “Ens vam quedar a la meitat del debat, però hi van sortir coses interessants”, explica l'alcalde Marc Verdaguer, que comenta que, un cop finalitzat el document –es tornaran a reunir la propera setmana–, es posarà en comú amb els comerciants.

Treure tanques

Una primera idea clau que va sorgir en la primera reunió va ser reforçar i potenciar el pàrquing gratuït al centre: “Ho podem oferir. S'ha parlat de millorar l'accés al pàrquing de la plaça Independència traient les tanques del carrer Gran, però per a això necessitem el permís de la Diputació, que és propietària de la carretera. Ho demanarem un cop s'hagi obert la variant”, remarca l'alcalde del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.