Societat

gastronomia

fira

Tomàquets del Vallès

Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental)

Tomàquets amb olor i gust, de temporada, acabats de collir i de diverses varietats. És el petit tresor tan buscat que ofereix la VII Fira del Tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental que se celebra aquest dissabte i diumenge a Santa Eulàlia de Ronçana. Enguany, la principal novetat és que l'hort de l'Espelt ha canviat d'ubicació i estarà situat a la masia El Molí d'en Vendrell, molt a prop d'on es fa la fira, i que, a més, permet visitar l'horta ecològica del pagès santaeulalienc Javier Gargantel. Durant el certamen s'han programat tasts de varietats locals, showcooking amb els cuiners de CuinaVO i tallers familiars com el de construir petits hotels d'insectes. La fira es podrà visitar dissabte de 9 a 20 h i diumenge fins a les 14.30 h. Aquest producte de proximitat també es promocionarà als diversos restaurants de la comarca que participen a les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Vallès fins al 15 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia