El nou aparcament de l'hospital Sant Camil serà de pagament

La Fundació Hospital Residència Sant Camil i el Consorci Sanitari del Garraf han posat en marxa les obres de rehabilitació i adequació de l'aparcament de l'hospital de Sant Pere de Ribes, iniciades a principis de mes. La principal novetat és que el nou pàrquing, que estarà gestionat per l'empresa d'aparcaments Estaziona, serà de pagament. Segons el consorci, les tarifes seran «més baixes que a l'entorn, unes tarifes socials que tindran en compte els diferents tipus d'usuaris», tot i que de moment no donen a conèixer els preus.

L'objectiu de les obres és augmentar la seguretat, fent especial atenció a la reserva de zones per a ambulàncies i vehicles de transport especial, que fins ara no sempre eren respectades, segons el consorci. L'aparcament disposarà de zones verdes, una millor pavimentació, voreres accessibles a persones de mobilitat reduïda, més places per a motos i un espai per a les bicicletes.

Les obres duraran uns quatre mesos, durant els quals s'ha habilitat una zona d'aparcaments de 10.000 m² al costat del servei d'urgències amb capacitat per a uns 400 vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.