Societat

Quatre noies mortes en un xoc frontal a l'Eix Diagonal

Les joves, que tenien 18 anys, eren residents a Barcelona

Quatre noies van perdre la vida ahir al migdia en un xoc frontal en què van quedar implicats tres turismes i que va tenir lloc entre els quilòmetres 13 i 14 de la C-15, l'eix diagonal, a l'altura de Vilafranca del Penedès. Arran del xoc, dues persones més van quedar ferides greument i una, lleument. El sinistre va tenir lloc quan un tot terreny i un turisme van topar frontalment, i un tercer cotxe hi va quedar implicat. Les quatre víctimes mortals, de 18 anys i residents a Barcelona, anaven en el tot terreny.

El conductor de l'altre vehicle que va xocar frontalment va resultar ferit molt greument i va ser evacuat amb l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques a l'hospital de Bellvitge. L'acompanyant d'aquest mateix turisme va quedar ferida de gravetat i va ser traslladada a l'hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Finalment, la conductora del tercer cotxe implicat en el sinistre es va fer ferides lleus i la van traslladar a l'hospital de Vilafranca del Penedès.

Els Mossos d'Esquadra van explicar que l'accident havia tingut dues fases: en la primera només hi havia una ferida greu, però en la segona topada es van produir les quatre víctimes mortals. La policia no va voler avançar ahir quina podria haver estat la causa de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.