El curs començarà a l'Ebre amb un estancament d'alumnes a primària i pocs estudiants més a secundària

El solar del tercer IES de Tortosa encara no ha estat acceptat per Educació

Un total de 15.757 estudiants de primària i 10.897 de secundària començaran dilluns les classes als centres públics i concertats de les Terres de l'Ebre. A primària, hi haurà 1.240 professors, vuit menys que el curs passat, per la reestructuració dels grups. En canvi, a l'ensenyament secundari hi haurà 1.074 docents, 18 més que el curs anterior. A més, també hi haurà una bossa de treball amb uns 2.550 interins, amb què Educació espera cobrir amb garanties les possibles baixes en el professorat per l'arribada de la grip nova a les escoles.

La directora dels serveis territorials d'Educació, Marian Rojas, va explicar ahir que l'inici del curs es farà amb normalitat, tot i que alguns centres encara no han acabat les obres d'ampliació i reforma pendents. És el cas del CEIP Marcel·lí Domingo de Roquetes, amb una ampliació que es reprendrà a l'octubre, després de la fallida de la constructora; i també de les obres al CEIP Daniel Mangrané de Jesús, i de la segona fase del CEIP Consol Ferré d'Amposta. En canvi, ja hauran acabat les obres de la biblioteca i de cinc aules a l'IES J. Bau de Tortosa, unes obres que permetran guanyar espais per als estudis de cuina i hoteleria. A banda, Rojas va dir que Educació encara no ha pogut acceptar el solar del tercer institut de Tortosa, ja que falta un informe geològic. A més, va explicar que han demanat un altre acord de ple a l'Ajuntament tortosí per ratificar la cessió pels terrenys del futur CEIP de Sant Llàtzer. Segons Rojas, la Generalitat té previst donar llum verd al projecte aquest setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.