Societat

Complicacions a la xarxa viària catalana en l'operació tornada de l'1 de Maig

A les 9 de la nit els problemes es concentren l'AP-7 a Vilafranca, Altafulla i el Vendrell en sentit Barcelona i l'N-340 al Vendrell, Altafulla i Bellvei

També hi ha retencions als accessos a la capital catalana

a Trànsit preveu que uns 230.000 vehicles tornin aquest diumenge a la tarda a l'àrea metropolitana de la capital catalana

L'operació tornada del cap de setmana llarg de l'1 de Maig ha complicat la circulació a la xarxa viària catalana, sobretot en els accessos a l'àrea metropolitana de Barcelona. El Servei Català de Trànsit preveu que uns 230.000 vehicles tornin a la capital catalana al llarg d'aquest diumenge a la tarda.

A les nou de la nit el punt on es registren més problemes és a l'AP-7, al Vendrell, on hi ha 8,5 quilòmetres de circulació amb congestió en direcció cap a la capital catalana. A la mateixa via i en el mateix sentit hi ha cues de 6 quilòmetres a Altafulla i de 5 quilòmetres a Vilafranca del Penedès. També a l'AP-7, però al nord de Barcelona, hi ha 6 quilòmetres de circulació amb retencions a la Roca del Vallès i d'1 quilòmetre a Sant Celoni, en tots dos casos en sentit sud.

També hi ha retencions a la N-340 en sentit Barcelona al Vendrell (8 Km), Altafulla (6 Km) i Bellvei (2 Km).

Així mateix, hi ha 4 quilòmetres de circulació amb congestió a l'A-2 al Bruc, en sentit nord, i circulació intensa a la mateixa via a Esparreguera.

La resta de retencions a la mateixa hora es concentren als accessos de Barcelona. En concret, a la B-20 a Sant Boi de Llobregat (1 Km), i a la B-10, a Barcelona, cap al nus del Llobregat (5 Km) i cap al nus de la Trinitat (3,5 Km).

La circulació és intensa a la C-32 en sentit nord a Viladecans i Sitges.

Problemes al llarg de la tarda

A dos quarts de vuit del vespre l'A-2 ha registrat retencions d'uns 10 quilòmetres a Esparreguera i de 2 quilòmetres a Pallejà en sentit Barcelona. A l'AP-7 hi ha hagut cues de 5 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit sud i de 4 quilòmetres a Sant Celoni, també cap a Barcelona. A la mateixa hora, el punt més complicat en aquesta autopista ha estat al Vendrell, amb fins a 12 quilòmetres de retencions en sentit nord. També al Vendrell, però a la N-340, s'ha registrat 8 quilòmetres de congestió en sentit nord. A la mateixa via, i també en direcció cap a Barcelona, hi ha hagut cues de 6 quilòmetres a Altafulla i 2 més a Bellvei.

A la C-32 sud hi hagut 5 quilòmetres de cues a Viladecans i 1,5 quilòmetres a Sant Pere de Ribes, en tots dos casos en sentit Barcelona. Al nord de la mateixa autopista, a Mataró, han estat 5 quilòmetres cap a la capital catalana.

En paral·lel, a la N-II hi ha hagut 4 quilòmetres de retenció a Tordera i 1 quilòmetre a Arenys de Mar, en sentit sud.

Així mateix, hi ha hagut problemes a les Rondes de la capital catalana. A la B-20 hi ha 2 quilòmetres al seu pas per la ciutat en sentit al nus del Llobregat; 1,5 quilòmetres a Santa Coloma de Gramenet cap a Barcelona, i 1 quilòmetre al Prat de Llobregat en sentit nord.

A les comarques gironines el trànsit ha estat intens a la C-31 a Santa Cristina d'Aro, cap a l'enllaç amb la C-65 a Llagostera. Precisament en aquest punt de la C-65 hi ha hagut 8 quilòmetres de cua cap a Cassà de la Selva. A la N-II s'han resgistrat 3 quilòmetres de retencions a Far d'Empordà cap a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia