Societat

El MWC tanca amb més de 100.000 assistents

El Mobile World Congress 2016 bat un nou rècord amb un 6% més de visitants que l'any anterior

El certamen tecnològic té un impacte en l'economia de la ciutat de 460 milions d'euros i genera més de 13.000 llocs de treball

El Mobile World Congress (MWC) 2016 ha registrat una participació de 101.000 assistents, xifra que representa un nou rècord i equival a un creixement del 6% respecte de l'edició anterior.

John Hoffman, conseller delegat de la GSMA, l'entitat que organitza el certament tecnològic, ha destacat que el MWC “ha batut un rècord significatiu en aquesta edició de 2016, superant els 100.000 visitants per primera vegada”.

“L'edició d'enguany del Mobile World Congress ha incorporat una àmplia diversitat d'esdeveniments que han permès cobrir una gran quantitat de sectors. Això va en línia amb el caràcter expansiu que té la indústria del mòbil arreu del món”, subratlla Hoffman en declaracions facilitades per GSMA en un comunicat.

“Una vegada més, hem pogut gaudir d'un esdeveniment d'allò més estimulant, amb conferenciants de primer nivell i amb presentacions de productes que marcaran les tendències en la indústria d'ara en endavant “, afegeix.

En la seva valoració del congrés, GSMA no fa cap al·lusió a les incidències de mobilitat i apunta que la propera edició del MWC se celebrarà del 27 de febrer al 2 març de 2017 de nou a Barcelona.

Els recintes firals de Gran Via i Montjuïc han rebut visitants procedents de 204 països. En els més de 2.200 estands ubicats en 110.000 metres quadrats d'exposició s'han donat a conèixer les últimes novetats en productes i serveis en el sector de la tecnologia mòbil.

Els quatre dies de conferències i exhibicions han atret a Barcelona executius de les operadores de mòbil més influents d'arreu del món, companyies de programari, proveïdors d'equips, empreses d'internet i companyies del sector de l'automòbil, les finances i l'atenció sanitària, així com delegacions governamentals de tot el món.

Aproximadament el 55% dels assistents d'aquest any són alts càrrecs directius, incloent més de 5.000 consellers delegats. Un 21% dels assistents són dones.

Segons un estudi facilitat per la GSMA, durant aquesta edició el congrés ha contribuït amb un 460 milions d'euros i més de 13.000 llocs de treballs temporals a l'economia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia