Administracions

municipal

infraestructures

Amfiteatre i zona lúdica al passeig de Sant Antoni

Amb aquesta actuació es tancarà la reforma del passeig marítim i només restarà pendent el dic de contenció

Les obres de remodelació del passeig de Sant Antoni arribaran finalment a la seva fi amb la construcció d'una nova plaça al sector des Monestrí que, a més, inclourà un petit amfiteatre que servirà per dur a terme activitats a l'aire lliure.

L'alcalde de Calonge, Jordi Soler, explica que el projecte preveu generar una nova zona lúdica pel passeig, després de la remodelació que ha permès recuperar la vista de la badia, amb la retirada dels fanals de primera línia i la creació de placetes al llarg del recorregut. Aquesta no és res més que una operació per reforçar el passeig marítim

Millores

Jordi Soler explica que es treballa amb el concepte d'un triangle d'or, com seria el passeig, la zona d el Collet i el castell medieval , aquest darrer ja en el nucli de Calonge. La idea es incloure el projecte en les inversions del 2017. Aquesta nova inversió servirà, a la pràctica, per reordenar el tram de passeig situat a la zona des Monestrí, a tocar de la desembocadura de la riera Aubi, un espai de vora 5.000 metres quadrats situat entre el carrer Aubi i la desembocadura de la riera del mateix nom, on ara hi ha un aparcament, una guingueta i una zona de pas de fusta. De moment, l'avantprojecte està “en una fase molt avançada, i preveiem que significarà una inversió de prop de 350.000 euros”.

Amb la creació d'aquest nou espai, amb l'amfiteatre que dissimularà el col·lector, el passeig de Sant Antoni, que té una estructura allargada i estreta, disposaria de quatre placetes, que esponjarien aquest espai.

LA FRASE

Amb aquest projecte donem continuïtat a l'aposta que hem fet per reformar tot el passeig marítim
Jordi Soler
alcalde de calonge

Pendents del gran dic de contenció

El Ministeri de Medi Ambient treballa en la redacció del projecte d'obres que preveu fer un dic de contenció que protegeixi les platges des Monestrí i de Sant Antoni, a Sant Antoni de Calonge. Una proposta, consensuada amb els veïns, que permet mantenir els tres espigons, els quals han donat una estructura familiar a aquesta platja de la badia de Palamós. Un dels problemes que té la platja de Sant Antoni és el de la pèrdua de la sorra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona