Canvi d'atribucions en el govern de Palau-solità per reforçar les àrees relacionades amb la crisi

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha fet alguns canvis d'atribucions entre diversos regidors del consistori per tal d'optimar l'acció de govern i respondre a l'augment de tasques i dedicació que requereixen les àrees més directament vinculades a combatre la situació econòmica actual. En concret, són les de Serveis Socials, Economia i Desenvolupament Empresarial i Ocupació.

D'aquesta manera, el regidor Albert Font traspassa les competències que tenia de Consum i OMIC (oficina municipal d'informació al consumidor) al regidor Ivan Costa. Font continua amb les altres àrees que ostentava (Economia, Desenvolupament Empresarial i Ocupació i Esports). D'altra banda, la regidora Carme Rubí traspassa les competències de Sanitat al regidor Ivan Costa, si bé continua ostentant les àrees de Serveis Socials, Gent Gran i Dona i Solidaritat. Amb aquestes transferències, Albert Font i Carme Rubí poden posar tots els seus esforços a coordinar i gestionar les altres àrees que regeixen, que són les que més han de donar resposta a la multiplicació de demandes i necessitats de la ciutadania que està travessant la crisi.

En paral·lel a aquests traspassos, se n'afegeix un altre més. Es tracta de les competències de Joventut, que rep Jaume Oliveras de mans d'Ivan Costa. El seu repte serà potenciar i dinamitzar el moviment juvenil i ampliar els serveis i les activitats que es realitzen entre l'Ajuntament i les associacions corresponents al sector d'edat.

L'equip de govern Palau-solità i Plegamans es va formar el juny del 2007 i està composat per sis regidors de Convergència i Unió (CiU); dos regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), i un regidor del Partit Popular (PP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.