Administracions

Municipal

Platja d’Aro presenta un pressupost per al 2018 amb un important superàvit

L’alcalde, Joan Giraut, diu que dona resposta a les peticions de la ciutadania

Un procés participatiu decidirà què s’ha de fer amb una part del romanent del 2017

L’equip de govern de Castell-Platja d’Aro, de CiU i el PSC, ha enllestit un pressupost per al 2018 amb una previsió de superàvit de 491.000 euros. El pressupost, que puja a més de 30 milions d’euros, planteja importants actuacions, com ara la millora de places i zones verdes (1,1 milions), equipaments (dos milions), la conversió d’alguns carrers en zona de vianants o la redacció del pla especial de protecció del nucli antic de Castell d’Aro.

L’alcalde, Joan Giraut, destaca que el pressupost per al 2018, tant pel que fa a ingressos com a despeses, així com inversions, té “la voluntat de donar resposta a les peticions de la ciutadania, a les dels nens i nenes de les escoles i de les diverses associacions del municipi”. Segons Giraut, aquesta previsió pressupostària té en compte totes les àrees dins el marc de contenció dels impostos i control de les despeses.

Procés participatiu

D’altra banda, i segons Giraut, una part a determinar del romanent de tresoreria que resulti de la liquidació del pressupost del 2017 s’incorporarà al pressupost del 2018 a través d’un procés de participació ciutadana.

Les inversions, moltes amb caràcter plurianual, inclouen obres com per exemple les despeses de les obres d’urbanització de Mas Nou-Mas Semi, la urbanització de la zona Pinell 2, importants accions per convertir alguns carrers en zones de vianants, clavegueram, la redacció del tram final del projecte passeig Ridaura, l’ampliació de la Casa Lila, la redacció del projecte de l’avinguda Doctor Fleming, la redacció del catàleg de masies o la redacció del pla especial de protecció del nucli històric de Castell d’Aro.

En el pressupost d’inversions del 2018 s’hi incorporaran romanents per un import de 5.812.761 euros.

LA XIFRA

30
milions d’euros
és el pressupost per a l’exercici del 2018, amb importants partides en inversions.

LA FRASE

Aquest pressupost té la voluntat de donar resposta a les peticions de la ciutadania
Joan Giraut
alcalde de castell-platja d’aro (CiU)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia