Administracions

Amplien les dependències de la policia de Calonge amb un nou centre de control

El centre estarà dedicat a la gestió del projecte de ciutat intel·ligent

L’actuació, que ja s’executa, també preveu la construcció d’un auditori i una sala de polivalent

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha engegat els treballs d’ampliació de les dependències de la policia local, que inclouen un gran centre de control del projecte smart city o ciutat intel·ligent i un auditori i una sala polivalent. El projecte s’executarà entre aquest any i el vinent i comportarà una inversió de 511.884 euros.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, destaca l’aposta que ha fet el municipi pel projecte de ciutat intel·ligent, que preveu dotar-se de mecanisme basats en les tecnologies de la societat de la informació i la comunicació, enfocats a millorar tant la gestió dels diferents serveis com la qualitat de vida dels seus habitants. “La policia va constatar la necessitar de disposar d’unes instal·lacions més modernes i de més espai, especialment per a la gestió de les multes, que abans feia Consell Comarcal. Tot això ha de revertir en una millor atenció al ciutadà.”

Una passarel·la de vidre

El nou edifici no estarà adossat a l’actual edifici de la policia local, però estaran connectats per una passarel·la de vidre. D’aquesta manera, es continuarà permetent el pas de vehicles cap a la zona de darrere d’ambdós equipaments, on hi ha un espai reservat per aparcament. La nova edificació tindrà una superfície construïda total de 434 metres quadrats, que es distribueixen en una planta baixa de 155 m² i una zona porxada i una planta pis de 244 m².

A la planta baixa, de 155 m², hi haurà un espai polivalent que alhora tindrà un accés propi i independent de la seu de la policia.

L’Ajuntament treballa en la línia de convertir aquesta sala en un espai per acollir-hi conferències i presentacions, o fins i tot que també pugui exercir les funcions de sala de plens. Si es donés aquesta circumstància, s’estudia la possibilitat d’ampliar les dependències de l’oficina d’atenció ciutadana de la seu de l’Ajuntament.

A la planta pis, hi haurà més oficines per a la policia local i, també, la sala de control de la ciutat intel·ligent. L’accés serà a través de la passarel·la de vidre connectada als dos edificis. En aquests 244 m², s’hi preveu instal·lar un espai de 70 m² per a reunions i formació de la policia local, tres despatxos, una sala de reunions, un lavabo i un distribuïdor.

LA FRASE

La policia va constatar la necessitat de disposar d’unes instal·lacions més modernes
Jordi Soler
alcalde de calonge i sant antoni


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona