Administracions

Els veïns de Besalú trien part de les inversions

Han d’escollir entre 13 propostes i no es poden superar els 50.000 euros que es destinaran a la iniciativa

Els veïns de Besalú tenen fins al dia 11 d’aquest mes per dir-hi la seva sobre les inversions a fer l’any que ve. Es tracta del primer procés participatiu d’aquesta mena que s’organitza en aquest municipi. La tria s’ha de fer entre les 13 propostes que s’han considerat finalistes, escollides d’entre les més de cent idees que en els mesos anteriors havien anat proposant els besaluencs. Es poden votar una, dues o tres propostes, sempre que no se superin els 50.000 euros en què s’ha limitat la despesa a fer. La votació es pot fer tant a través del lloc web de l’Ajuntament (besalu.cat) o de manera presencial a les dependències del consistori.

Els projectes són: nous cartells informatius a l’anella verda; instal·lar una font a la plaça de la Palmera; posar un aparell elevador a les escales que menen al barri de Can Camps; adequar l’aparcament de l’entrada de llevant perquè estigui controlat i sigui de pagament; posar un aparcament de bicicletes a la placeta del carrer Ganganell; posar un aparcament de bicicletes i de patinets davant de l’ambulatori; arranjar el paviment de la part del carrer Ganganell que és a l’altura de l’escola; instal·lar rètols informatius als edificis d’interès històric o patrimonial; fer dos passos de vianants il·luminats a la carretera d’Olot; canviar de lloc les parades del bus, preferiblement a tocar de la rotonda del pavelló; posar senyals de trànsit al carrer Espinau, que passaria a ser de sentit únic (entrada per la plaça i sortida pel carrer Rajolins); col·locar tres bandes reductores de velocitat al pont de la carretera de Figueres i instal·lar senyals de trànsit als punts més conflictius del barri del grup el Mont.

LA DATA

11.11.18
és l’últim dia
per poder votar, bé a través de besalu.cat o de manera presencial a l’ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona