Administracions

Palamós refarà més de 1.500 m² de voreres en mal estat

Els treballs, que ja s’han iniciat, se sumen a la represa de les obres de reforma integral de la zona de l’Eixample

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana l’execució d’un projecte urbanístic mitjançant el qual es refaran 1.500 m² de superfície global de diversos trams de voreres del municipi.

El projecte ha estat elaborat per l’àrea d’Urbanisme i es basa a reemplaçar la totalitat del paquet estructural i del paviment d’aquests trams de vorera, que presenten diversos desperfectes, amb la pèrdua de regularitat del panot, i l’aixecament i trencament de peces. Mitjançant aquesta actuació també s’ajustaran les voreres als requisits d’accessibilitat.

“Un dels nostres projectes de mandat és seguir amb la reforma dels carrers del municipi”, destaca l’alcalde, Lluís Puig.

Aquestes obres se centren en àmbits de l’Eixample Nord, la Fosca i l’avinguda de Catalunya, i afecten concretament els trams dels carrers Sant Joan Baptista de la Salle, entre els carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Ample (vorera est); el carrer Muntaner, entre els carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Ample (vorera oest); el carrer Foment, entre els carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Salvador Albert i Pey; el passatge del carrer Comerç, i l’avinguda de Catalunya, entre els carrers Enric Vincke i Mallorca (vorera nord).

L’actuació a l’Eixample Nord seguirà la dinàmica que s’hi està duent a terme, amb la creació de vials de pas de 3,5 metres i voreres d’entre 1 i 1,40 metres d’amplada.

En el cas de l’avinguda de Catalunya es tracta de la finalització del tram que actualment ja s’està completant, on ja s’ha condicionat el paviment, molt afectat per desperfectes en els panots, ocasionats principalment pel desenvolupament en superfície de les arrels dels arbres que hi havia.

LA FRASE

Un dels nostres projectes de mandat és seguir amb la reforma dels carrers del municipi
Lluís Puig
alcalde de palamós

Els treballs a l’Eixample, en marxa

També s’han reactivat els treballs de l’Eixample, aturats a l’estiu, que inclouen la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt, i afecta l’espai delimitat pels carrers Indústria, Carmel, Enric Vincke i l’avinguda del President Francesc Macià, incloent-hi també tots els trams de carrers interiors d’aquest perímetre. El pressupost d’aquestes obres és de 734.600 euros i es preveu que s’acabin durant el primer trimestre de l’any vinent. Aquest projecte actua en un àmbit important del municipi i és una de les grans obres de mandat del govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona