Administracions

La Caixa tanca a Calonge i recullen signatures en contra

L’entitat es mantindrà al municipi amb una oficina a Sant Antoni totalment reformada

Calonge tindrà un caixer nou i, a més, es valora destinar-hi un gestor uns dies a la setmana amb cita prèvia

Els comerciants del nucli de Calonge van iniciar ara fa uns dies una recollida de signatures amb l’objectiu que La Caixa reconsiderés el tancament de l’oficina. Amb 1.200 signatures recollides sobre la taula i davant les inquietuds dels calongins, l’entitat està valorant la possibilitat de destinar-hi uns dies a la setmana un gestor amb cita prèvia amb els veïns i comerciants.

La Caixa ha optat per tancar l’oficina de Calonge, on es deixarà un caixer d’última generació, per fer un Store, a Sant Antoni, reformant el local que ja té al nucli costaner i en el marc de la línia de la política actual de gestió de negoci.

Lluís Armela, un comerciant del municipi, explicava ahir que amb el tancament d’aquesta entitat, a més l’última que queda al nucli, s’obrirà un període difícil de gestionar, especialment per als comerciants. A més, i segons Armela, els veïns del nucli haurien d’anar fins a Sant Antoni, amb la complexitat d’haver d’agafar el servei públic o el vehicle particular. “Els comerciants necessitem canvi, de moneda petita, hem de fer gestions, i amb el tancament de La Caixa, no només perdem aquesta entitat, sinó que ja no ens en quedarà cap.”

Fonts de La Caixa van confirmar ahir a la tarda que l’entitat se centralitzarà a Sant Antoni: “No deixem el municipi sense cap oficina. El que fem és obrir-ne una de més moderna i adaptada”, van explicar, tot afegint-hi: “És veritat que es clausura l’oficina del nucli de Calonge, però hi mantindrem un caixer, que serà nou i d’última generació.”

Des de CaixaBank també es confirma que estan valorant la possibilitat de destinar a Calonge un gestor de Sant Antoni uns dies a la setmana amb cita prèvia: “És un tema que estem valorant en aquests moments i no hi ha res tancat, perquè hem de tenir en compte que caldrà un local per poder fer les gestions presencialment.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona