Administracions

Administració local

L’Ajuntament es posa davant la càmera

Les regidores i els regidors de Roses han gravat vídeos amb respostes a les inquietuds expressades per joves actius en els processos de participació durant la preparació del pla local de joventut que ha estat aprovat pel ple

Les regidores i els regidors de l’Ajuntament de Roses s’adapten als formats audiovisuals, més populars entre els joves, i han gravat respostes a inquietuds expressades per noies i nois de la població durant la confecció del pla local de joventut en format audiovisual, gravacions que seran penjades pròximament a les xarxes. Aquesta iniciativa és fruit de les necessitats detectades durant la preparació del pla local de joventut. Aquest projecte pretén donar resposta als problemes expressats pel jovent rosinc al llarg dels debats de les diverses formes del procés participatiu que s’ha dut a terme. L’objectiu del pla local de joventut és canviar les mirades i incloure elements com ara la diversitat, el feminisme, la inclusió social, la democràcia i la digitalització.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va subratllar el vídeo com un format molt necessari en la situació actual. Per ella, és una “molt bona eina” que, en el context actual, ha permès que no s’hagués d’aturar el pla de joventut i que ajuda a respondre les “qüestions plantejades”. En les gravacions, a banda de l’alcaldessa Mindan, hi intervenen les regidores i els regidors responsables de les diferents àrees (Joan Plana, Èric Ibáñez, Esther Bonaterra, Juan Manuel Fernández, Francesc Giner, Marc Danés, Verònica Medina, Fèlix Llorens i Sílvia Ripoll). Busquen la resposta directa i clara. Les temàtiques abordades pels regidors en els vídeos inclouen l’habitatge, la formació i el turisme. Parlen també d’esports, de medi ambient i de feina. En els talls s’explica quins són els projectes actuals i quins són els reptes de futur en cadascun dels àmbits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona