Administracions

Palamós estrena una oficina de turisme per oferir noves experiències

El remodelat camí de ronda i el projecte Palamós Peix, eixos principals

El conseller Roger Torrent destaca la col·laboració entre el sector públic i el privat

L’entrada en servei de la nova oficina de Turisme de Palamós al passeig del Mar serà el punt de partida des d’on es podrà ajudar a explicar i difondre un projecte de promoció que implica oferir serveis de qualitat i experiències. Aquest és el principal eix que va destacar l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ahir, en l’acte d’inauguració, al qual va assistir el conseller d’Empresa i Treball.

Puig va defensar el treball que s’ha fet dels de govern, d’ERC, per fer un discurs modern i atractiu que no defuig un marcat to pedagògic, perquè partint de la cultura potenciarà els principals atractius del municipi, entre els quals destaca la darrera aportació: la remodelació del camí de ronda, que uneix el nucli, com a punt de partida l’oficina de turisme, amb una altra joia de la corona, la platja de Castell o el projecte Palamós Peix.

El conseller Roger Torrent es va centrar a destacar la importància del treball i els sacrificis que ha fet el sector turístic, destacant que es va avançant “segurament més a poc a poc del que voldríem” cap a la recuperació. Torrent va remarcar especialment la importància de la col·laboració entre la iniciativa privada i la pública, que va definir com a essencial.

El local que s’ha reformat té dues plantes i una superfície total de 160 m². A la planta baixa hi ha turisme, amb taulells d’atenció individualitzada, un espai d’atenció privada i un bany públic. A la primera planta hi funciona la unitat administrativa de les àrees municipals de Turisme i de Promoció Econòmica.

La reforma d’aquest local de lloguer ha tingut un cost de 71.800 euros. Les obres ja feia uns mesos que estaven acabades, però les feines de remodelació de la façana del Jaume II, un edifici de 20 plantes, van obligar a muntar una bastida enorme que feia inviable l’accés públic. Ara, amb l’entrada en servei deixa de funcionar l’antic punt situat al passeig del Mar, al costat dels jardins de l’U d’octubre, que gestionarà Fecotur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona