Més de 2.500 nens participen en la festa final del curs d'educació viària

Més de 2.500 nens de les escoles de Palau-solità i Plegamans van participar en la festa final del curs d'educació viària, que va incloure activitats diverses com jocs inflables, llits elàstics i passejos en les motocicletes de la policia local, la unitat de mobilitat segura de la qual en va ser l'organitzadora. L'objectiu de la festa era celebrar el fet que els alumnes de les escoles de Palau «han après a moure's lliurement i amb seguretat sense prendre mal ni causar danys a cap altra persona», en paraules de l'alcaldessa, Mercè Pla.

Un dels moments més esperats va ser el lliurament de premis als alumnes de sisè de primària que havien participat en el concurs que consistia a dibuixar el cotxe del futur. D'altra banda, el regidor de Governació, Jaume Oliveras, va reconèixer al caporal de la UMS, Rafael Reina, «el fet d'haver-s'hi implicat tant, fins al punt d'organitzar aquest final de curs».

Nou web municipal

La regidoria de Comunicació té en fase de proves el nou web www.palauplegamans.cat. Hi han introduït un disseny més atractiu, i nous continguts i aplicacions com a eixos bàsics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona