Palau-solità lloa la «feina conjunta de 30 anys de democràcia municipal»

L'Ajuntament va destacar la «feina conjunta» dels exalcaldes i exregidors que han format part de la corporació municipal en 30 anys de democràcia. L'homenatge es va celebrar a l'auditori de la masia de Can Cortès, i hi van prendre la paraula les exalcaldesses Maria Àngels Padró (CiU), Teresa Padrós (PSC) i l'actual alcaldessa, Mercè Pla (CiU). No hi va assistir, però, l'exalcalde convergent Joan Payola, que va presidir el consistori entre el 1979 i el 1993. Payola va delegar la intervenció en l'exregidor Àngel Marsal.

L'alcaldessa, Mercè Pla, va subratllar que «al llarg de 30 anys Palau-solità i Plegamans ha experimentat un gran canvi, possible gràcies a l'esforç i la constància de tots i cadascun dels alcaldes i regidors que han format part d'aquest Ajuntament». A més d'agrair-los els serveis prestats, Pla, com Padró i Padrós, va lloar la tasca dels funcionaris i treballadors municipals.

Tots els regidors presents van rebre una il·lustració de la porta del saló de plens de l'ajuntament amb el nom dels 63 edils que han integrat el consistori palauenc aquests anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.