Administracions

La Generalitat i els ajuntaments d'Ibi i Alcoi sumen iniciatives empresarials

L'objectiu consisteix a potenciar internacionalment les àrees industrials de totes dues viles

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació i la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient coordinaran esforços per a la implantació de noves iniciatives empresarials a les àrees industrials d'Ibi i Alcoi.

En aquest sentit, el conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Màxim Buch, i la consellera d'Infraestructures, Territori i Medi ambient, Isabel Bonig, han signat dos convenis de col·laboració amb l'alcaldessa d'Ibi, Mayte Parra, i l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francès, per promocionar a nivell internacional les àrees industrials d'aquests municipis, per fomentar la implantació d'empreses i l'atracció de capital estranger i, d'aquesta forma, contribuir a la reindustrialització i la creació d'ocupació.

La signatura s'ha realitzat al saló de plens de l'Ajuntament d'Ibi davant de representants del món de la indústria, polític i empresarial, així com membres d'ambdues corporacions. Buch ha destacat que «aquest conveni posa de manifest la voluntat de treballar en equip perquè tots junts, Consell, ajuntaments i empresaris anem de la mà per sortir reforçats de l'actual conjuntura econòmica».

Per la seua banda, la consellera Bonig ha explicat que aquestes àrees industrials «estan incloses en com a prioritàries en l'Estratègia Territorial i són espais que es caracteritzen per tenir molt bones condicions d'accessibilitat, multimodalidad i disseny amb els sectors econòmics de l'entorn».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.