Administracions

Ibi acudeix a Fitur amb el Patronat de Turisme Costa Blanca

Situat en el pavelló 7, l'estand valencià compta amb una superfície d'1.609 metres quadrats, dels quals Costa Blanca tindrà 180 m2 en un nou estand innovador

Un any més, Ibi participa en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) que se celebrarà en IFEMA del 28 de gener a l'1 de febrer. Cita ineludible per al sector turístic a nivell mundial, aquest any amplia el seu espai i augmenta el nombre de participants amb un total de 9.107 empreses de 165 països, amb 56.233 m2 d'exposició i amb una presència d'al voltant de 200.000 visitants de tot el món.

En la 35 edició de la Fira, Ibi estarà present a l'espai que ocupa el País Valencià dins del Patronat de Turisme Costa Blanca sota el lema “Viu, practica i comparteix”. Situat en el pavelló 7, l'estand valencià compta amb una superfície d'1.609 metres quadrats, dels quals Costa Blanca tindrà 180 m2 en un nou estand innovador amb un disseny original i atractiu.

L'aparador que ocupa Ibi comptarà amb un gran dispensador de fullets amb informació detallada del municipi centrada a atreure el turisme infantil i familiar, donant rellevància a l'oferta museística de la localitat i especialment, al Museu Valencià del Joguet, que suposa un dels majors atractius actuals de la vila joguetera. A l'apartat festiu, destaca, a més de les festes patronals de Moros i Cristians, les festes d'hivern i la peculiar i internacional festa d'Els Enfarinats. També es destaquen els monuments més emblemàtics, com el dels Reis Mags, únic al món i un dels més volguts de la localitat,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona