Infraestructures i serveis

La Diputació arranjarà set ponts de carreteres

La Diputació de Barcelona arranjarà set ponts de la xarxa local de carreteres per millorar la seguretat viària, segons ha fet pública la mateixa institució. L'actuació forma part del pla de millora de les contencions en ponts de la xarxa local que preveu la progressiva adequació de les infraestructures seguint un ordre de prioritats en funció de la intensitat del trànsit i del grau d'accidentalitat de cada carretera. L'actuació té un pressupost de 806.845 euros i un termini d'execució d'onze mesos.

En concret, els ponts en els quals s'actuarà són el de la riera de Torrelles, a la BV-2005, i el de la riera de Cervelló, a la BV-2002, a Sant Vicenç dels Horts; el de la riera de Comassa, a la C-37z, a Sant Salvador de Guardiola; el del torrent del Bou, a la BV-2122, a Pontons; el de sobre dels FFCC, a la BV-2249, a Gelida; el de la riera de Ribes, a la BV-2113, a Sant Pere de Ribes, i el del rec de l'Esperança, a la B-522, a Vic.

Les actuacions a realitzar seran la renovació i la substitució de les baranes i els sistemes de contenció per a vehicles, ja que necessiten una especial conservació i millora, especialment amb l'aprovació de noves recomanacions i normatives en matèria de contenció que fa necessàries aquestes actuacions d'acord amb el pla de seguretat viària 2014. Actualment, la Diputació de Barcelona gestiona un total de 427 ponts i pontons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia