Per ICV, el nou pla urbanístic blindarà Palau-solità del creixement del PTMB

El diputat d'ICV Salvador Milà, amb el president local, Miquel Lluch, i la regidora Àngels Marcuello, han garantit als veïns del poble que el futur pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) tindrà preeminència sobre el pla territorial metropolità (PTMB), almenys pel que fa a les previsions de creixement que aquest document dibuixa per als municipis de la riera de Caldes.

Els ecosocialistes van reunir-se amb una cinquantena de veïns, entre els quals hi havia diversos representants de la plataforma Salvem el Poble, contrària al creixement urbanístic del municipi. Tots plegats van coincidir que cal «valorar l'informe de sostenibilitat, que marca que s'han de preservar els espais verds» i que «el quart cinturó continuarà el procés de creixement desmesurat de població». ICV va reivindicar que van ser «els únics» del municipi a oposar-se frontalment a aquesta infraestructura.

Al final de la xerrada, Marcuello es va oferir a col·laborar per aprovar el POUM «com més aviat millor» i a estudiar la creació d'espais paisatgístics mancomunats amb els municipis del voltant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.