Barberà destinarà un milió aquest any a impulsar el parc del Ripoll

L'equip de govern destinarà aquest 2010 un milió d'euros a «tirar endavant definitivament el projecte de millora del riu Ripoll» al seu pas pel municipi, segons ha afirmat l'alcaldessa, Ana del Frago. El consistori barberenc es beneficia d'una subvenció dels fons de cohesió europeus (Feder), de 521.220 euros per «preservar l'últim gran espai natural del terme municipal», el «gran projecte d'aquest mandat», com a destacar Del Frago.

La millora ambiental del futur parc fluvial consta de quatre línies estratègiques: preservació i recuperació dels ecosistemes del riu, millora de la connectivitat amb el nucli urbà i les poblacions veïnes, difusió del patrimoni ambiental i la creació de connectors ecològics amb altres espais no urbanitzats de la plana del Vallès. Aquest any començaran a col·locar noves passeres per creuar la llera, com a complement del sender paral·lel al riu.

Del Frago va afegir que l'impuls al parc fluvial serà un bon argument perquè prosperin les al·legacions del municipi per desviar el traçat de la ronda Est de Sabadell, projectada en paral·lel al Ripoll fins a l'enllaç amb l'AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.