Nou curs sobre la Marjal de Gandia per a agents turístics

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i l'Aula Natura de Gandia han posat en marxa una iniciativa conjunta per formar personal del sector turístic de l'entorn de la Safor en l'explotació turística del paratge natural de la Marjal de Gandia. Es tracta d'un curs que té lloc la setmana del 25 al 29 de gener a l' Aula Natura de Gandia, de 10 a 14 hores. El realitzen quinze treballadors de deu empreses diferents que prèviament havien subscrit un conveni de col·laboració amb l'Aula Natura.

L'objectiu del curs és informar i sensibilitzar el sector turístic i hostaler de la Safor al voltant del valor cultural i econòmic de la marjal, un paratge amb una importància natural crucial per als ecosistemes marins-costaners i que, ben conservat, pot , a més, contribuir a la diversificació de l'oferta turística de la comarca.

En les diferents sessions es desenvolupen els conceptes necessaris per tal que els agents turístics implicats puguen oferir informació de qualitat, com ara les funcions i valors de les zones humides, el viatge i l'orientació amb mapa, el coneixement d'altres entorns naturals, la presentació d'»Aula Natura» i les característiques de la seua visita, el llenguatge verbal i corporal de la comunicació, etc.

Entre el professorat del curs trobem especialistes del Grau en Gestió Turística Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb gran experiència investigadora i docent en l'àmbit de l'ecoturisme i altres maneres innovadores de desenvolupament turístic. Segons Adelaida Martínez, secretaria tècnica del curso y tècnica del Grau en Gestió Turística de la UPV, «La iniciativa ha tingut molt bona recepció perquè aporta un valor afegit: s'ofereix un atractiu nou que beneficia tant a hotels com a usuaris. A més, és un projecte que serveix per a sensibilitzar els empresaris cap a temes mediambientals».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.