La nevada obliga a tallar els accessos a les urbanitzacions de Mataró

La pluja que ha caigut a Mataró durant tot el matí es va convertir en neu a partir del migdia. Tot i la intensitat, en alguns moments del temporal, els flocs només han quallat als barris situats més al nord de la capital del Maresme i a les urbanitzacions dels afores. De fet, als nuclis més allunyats ja nevava des del primera hora del matí, però l'empitjorament de les condicions meteorològiques ha obligat l'Ajuntament a tallar-ne els accessos per la carretera de Cirera i alguns veïns explicaven que no podien sortir de casa seva per la neu acumulada. A més, alguns van optar per deixar el cotxe en un lloc segur i pujar a peu. Una altra de les zones afectades ha estat l'entorn de l'Hospital de Mataró. L'Ajuntament per garantir-ne l'accés ha hagut de tirar sal així com també a les parts altes de la ciutat.

Malgrat les baixes temperatures, molts han estat els curiosos que han pujat fins a la zona per veure i fotografiar unes «postals de nadal» en ple mes de març. Creu Roja ha obert també les instal·lacions del carrer Energia per aixoplugar les persones sense sostre aquesta nit. El servei, que té una capacitat per a vuit persones ampliable a setze, està previst que funcioni fins dimecres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona