Medi ambient

Continua l'arreplegada de material gràfic del parc natural de la Serra Mariola

La iniciativa aprofitarà de base per al muntatge d'una exposició itinerant

Dins la programació del 10é aniversari de la declaració del Parc Natural de la Serra Mariola, la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient treballa en el projecte de recuperar material gràfic relacionat amb les distintes activitats realitzades des d'anys enrere a l'àmbit de la Serra Mariola amb la finalitat de realitzar una exposició amb les aportacions més representatives.

La iniciativa pretén recopilar material gràfic dels municipis d'Alcoi, Cocentaina, Muro , Agres, Alfafara, Bocairent i Banyeres de Mariola que integren aquest espai natural. Amb aquest objectiu s'han establert una sèrie de jornades de treball de camp per a la recollida de material fotogràfic en les que els tècnics del parc natural es desplaçaran a cadascun dels municipis per digitalitzar el material que aporten els veïns.

Una vegada es tinga recopilat tot el material es triaran les fotografies més representatives per poder realitzar una exposició itinerant que visitarà cadascun dels municipis integrants del parc. En cadascuna de les exposicions participaran persones majors mitjançant xerrades en les que podran explicar anècdotes i experiències relacionades amb la Serra Mariola, permetent d'aquesta manera un millor coneixement dels costums i formes de vida dels nostres avantpassats, així com la influència de l'activitat humana en el medi natural.

Per altra banda, i també amb relació amb el 10é aniversari de la declaració del parc natural de la Serra Mariola, la direcció d'aquest espai natural convida a una visita guiada a la microreserva de la Teixera d'Agres que es durà a terme el dissabte 19 de maig. Entre d'altres aspectes, el punt fort d'aquesta activitat és el coneixement i la posada en valor dels arbres i les arbredes monumentals i singulars de La Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona